Onze projecten

Blom Glasservice heeft door de jaren heen een aantal interessante glasprojecten toegevoegd aan haar portfolio. Als erkende glaszetter in Den Haag en omstreken, hebben we aan diverse projecten mogen bijdragen en streven we altijd naar vakmanschap en kwaliteit. Laat u inspireren door onze eerdere successen en neem vandaag nog contact met ons op voor uw eigen glasprojecten!

Bekijk onze glasprojecten

Project Rijswijkseplein

In samenwerking met Rope Access hebben onze glasprofessionals de glaslamellen vervangen van één van de hoogste gebouwen van Den Haag. De hoogte van het gebouw én het feit dat de werkzaamheden aan de buitenzijde moesten plaatsvinden, maakte de klus behoorlijk uitdagend en tijdrovend. Maar inmiddels is het project op het Rijswijkseplein succesvol afgerond.

Project Den Haag

Geen klus is ons te hoog. Blom Glasservice beschikt over de juiste middelen om ook op grote hoogte een glasklus te klaren. Daar waar nodig maken we gebruik van Rope Access klimmers, kranen of hoogwerkers.

Privé wellness woning

Bij wellness hoort natuurlijk een rustgevende uitstraling. Daarom hebben wij in dit pand diverse mooie glaswanden en -deuren geplaatst. Schitterend, hè?

Shop in shop Benthuizen

Wij zijn onlangs langs geweest in Benthuizen! In het pand van Van Waay interieurs hebben wij geluidswerende glaswanden met deuren geplaatst voor de shop in shop.

TU Delft

Wie toevallig langs de faculteiten van de TU Delft loopt, moet even stoppen bij de afdeling Lucht- en Ruimtevaarttechniek. Daar hebben wij deze zomer 350m2 2-zijdig gelaagd glas met een zonwerende coating geplaatst.

Twickelstraat

We hebben weer een leuk project in de Twickelstraat Den Haag afgerond! Daarvoor hebben we 1.000m2 glas in totaal gebruikt! Dat bestond uit geëmailleerd glas en gelaagd glas. Wij zijn trots op het resultaat.

Schuifvitrines en hardglazen deuren

Voor een verslavingskliniek hebben wij schuifvitrines en hardglazen deuren geplaatst. De schuifvitrines zijn uitgevoerd in gelaagd glas en de hardglazen deuren in 10 millimeter installatieglas.

Speciale glaszuiger

Onlangs hebben we een enorme ruit vervangen van 12,5 m2. Deze woog maar liefst 760 kg! Daarom hebben we een speciale glaszuiger gebruikt om hem te plaatsen

Zomerverbouwing Haagse Hogeschool

We hebben diverse soorten glassoorten geplaatst door het gebouw van de Haagse Hogeschool: gelaagd glas, brandwerend glas, rookwerend glas, hardglazen deuren en 5 clip-in wanden.

Renovatie verzorgingstehuis Twickelstraat

We hebben 300 gelakte panelen vervangen voor geëmailleerd glas, 600 ruiten enkel glas vervangen voor gelaagd glas, 175 polycarbonaat kanaalplaten vernieuwd, alle verticale glaslatten en beglazingsrubbers vernieuwd, de steigerbouw en het schilderwerk gedaan.

Structurele brandwerende beglazing

Dit product combineert een esthetisch aantrekkelijk en minimalistisch uiterlijk met de hoogste prestatienormen.

Vliesgevel

Groene Hart Ziekenhuis, Gouda

Voor GHZ Gouda heeft Blom Glasservice nieuwe spiegels en vitrinekasten geïnstalleerd.

Wijnhuis Delft

Voor Wijnhuis Delft hebben wij het volledige raamwerk geplaatst.

Tweede Kamer, Den Haag

Overal in Den Haag heeft Blom Glasservice zijn vingerafdruk achtergelaten. Zo ook bij de Tweede Kamer.

Innovatie Fabriek Blom

Dutch Innovation Factory in Zoetermeer

 

 

  • © Copyright 2024
  • Blom Glasservice | Glaszetter | Den Haag | Leiden | Zoetermeer |
  • Development: Legit agency