Portfolio

Blom Glasservice heeft door de jaren heen een aantal interessante glasprojecten toegevoegd aan haar portfolio. Hieronder een foto-overzicht van een aantal projecten waaraan Blom Glasservice heeft mogen meewerken.

Bekijk onze glasprojecten

Privé wellness woning

Bij wellness hoort natuurlijk een rustgevende uitstraling. Daarom hebben wij in dit pand diverse mooie glaswanden en -deuren geplaatst. Schitterend, hè?

7 Photos

Shop in shop Benthuizen

Wij zijn onlangs langs geweest in Benthuizen! In het pand van Van Waay interieurs hebben wij geluidswerende glaswanden met deuren geplaatst voor de shop in shop.

9 Photos

TU Delft

Wie toevallig langs de faculteiten van de TU Delft loopt, moet even stoppen bij de afdeling Lucht- en Ruimtevaarttechniek. Daar hebben wij deze zomer 350m2 2-zijdig gelaagd glas met een zonwerende coating geplaatst.

4 Photos

Twickelstraat

We hebben weer een leuk project in de Twickelstraat afgerond! Daarvoor hebben we 1.000m2 glas in totaal gebruikt! Dat bestond uit geëmailleerd glas en gelaagd glas. Wij zijn trots op het resultaat.

31 Photos

Schuifvitrines en hardglazen deuren

Voor een verslavingskliniek hebben wij schuifvitrines en hardglazen deuren geplaatst. De schuifvitrines zijn uitgevoerd in gelaagd glas en de hardglazen deuren in 10 millimeter installatieglas.

3 Photos

Speciale glaszuiger

Onlangs hebben we een enorme ruit vervangen van 12,5 m2. Deze woog maar liefst 760 kg! Daarom hebben we een speciale glaszuiger gebruikt om hem te plaatsen

8 Photos

Zomerverbouwing Haagse Hogeschool

We hebben diverse soorten glassoorten geplaatst door het gebouw van de Haagse Hogeschool: gelaagd glas, brandwerend glas, rookwerend glas, hardglazen deuren en 5 clip-in wanden.

10 Photos

Renovatie verzorgingstehuis Twickelstraat

We hebben 300 gelakte panelen vervangen voor geëmailleerd glas, 600 ruiten enkel glas vervangen voor gelaagd glas, 175 polycarbonaat kanaalplaten vernieuwd, alle verticale glaslatten en beglazingsrubbers vernieuwd, de steigerbouw en het schilderwerk gedaan.

32 Photos

Vliesgevel

5 Photos

GHZ Gouda

4 Photos

Wijnhuis Delft

3 Photos

Tweede Kamer

4 Photos

 

 


Deel dit: