Goed zicht voor Van Gaal

Geplaatst op 23-06-2014 om 11:56

 

Dug-outs

De reservespelers van oranje zitten goed beschermd tijdens de wedstrijd vanavond tegen Chili. De reservebank met glazen overkapping van chemisch gehard glas biedt ongeëvenaard zicht, duurzaamheid en schaderesistentie.

Chemisch gehard glas

Een van de belangrijkste eigenschappen van de glazen overkapping is het zicht, maar er is ook een anti-reflecterende coating aangebracht, waardoor de reflecties met factor 13 worden verlaagd ten opzichte van conventioneel glas. Hierdoor wordt de best mogelijke visuele ervaring voor de bankzitters verkregen. Het dak is ook hoogst resistent tegen krassen, vervorming en verkleuring, waardoor een jarenlange levensduur kan worden beloofd, zelfs in openluchtomgevingen die worden gekenmerkt door fluctuerende temperatuur en vochtigheid.

Goed zicht voor onze jongens

Het glas, dat normaal gebruikt wordt om kleine elektronische apparaten, zoals smartphones en tablets, te beschermen, is nu toegepast op de dug-outs tijdens het WK in Brazilië. Hierdoor is de weg vrijgemaakt voor architecten en designers om chemisch gehard glas nu ook voor grote oppervlakten te gebruiken.

Nu duidelijk is dat Van Gaal zeker een goed zicht op de wedstrijd zal hebben, nemen wij aan dat vanavond ook weer een spektakel gaat worden.

Lees meer

Deel dit: