Blom Glasservice heeft het GBO vakcertificaat op zak!

Geplaatst op 23-05-2014 om 10:24

De Glas Branche Organisatie

De Glas Branche Organisatie (GBO) is de werknemersvereniging voor bedrijven die actief zijn in de vlakglasbranche. Zij hebben een vakcertificaat uitgereikt aan Blom Glasservice. Dit certificaat staat garant voor vakmanschap en veilig werken. Zij delen deze certificaten alleen uit als bedrijven aan strenge eisen voldoen, waaronder het werken met uitsluitend vakbekwame en opgeleide medewerkers.

Kennis, ervaring en betrouwbaarheid

Het certificaat staat garant voor kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Onze monteurs zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Dit betekent dat…:

  • Onze medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van glas en glasproducten, zodat wij u altijd kunnen adviseren over de voor u juiste glastoepassing;
  • Onze monteurs altijd op de hoogte zijn van de meest recente beglazings- en/of montagevoorschriften. Het glas wordt dus altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden geplaatst;
  • Onze werknemers altijd op de hoogte zijn van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving;
  • Onze medewerkers kennis hebben van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast;
  • De monteurs in het bezit zijn van een B-VCA diploma en zich dus bewust zijn van de risico’s van glasplaten en hoe ze hier veilig mee omgaan.

Met trots laten wij u ons welverdiende certificaat zien: het zichtbare vakmanschap voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid.

Bekijk ons vakcertificaat op de website van GBO

Bekijk ons vakcertificaat op de Glasspecialisten-website

Deel dit: